Varför finns det ett miljöparti?

Jag har svårt att inse att det existerar något mera onödigt i en civilisation än ett miljöparti. Nu har det dock funnits så länge att dess existens kan betraktas som en sedvana, ungefär som att strecken på asfalten är vita eller att offentliga parkeringsrutor är för små.

Jag kan bara tolka in Miljöpartiets budskap som ett sätt att utradera människors livskvalitet. Allt som är roligt vill Miljöpartiet förbjuda. Man får nästan dåligt samvete bara av att gå ut till brevlådan och hämta morgontidningen. Tänk om det blir ett extra andetag resulterande i global uppvärmning.

Men alla miljöpartister är inte idioter. Mehmet Kaplan kunde tänka, ja till och med bättre än Magdalena E. Andersson (S). Att minska avdragsrätten på bostadslån samt att samtidigt minska skatt på vinst vid försäljning av bostad var bra. Det har jag själv föreslagit under flera år. I England är det ingen skatt på vinst vid försäljning av bostad.

Miljöpartiets förvirrade inställning och uppfattning om att vara bra för miljön, utgör en förolämpning av hela det svenska folket.

Bort med miljöfjollan tillika livskvalitetsterroristen Åsa Romson. Avslutningsvis …varför tillåter Miljöpartiet saltning av våra vägar. Miljöpartister är inte ett dugg bättre än Hitlers bödlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *