Kvalitet från Runa Vodka berömdes i Nacka

By | oktober 13, 2016

Öl- och Whisky-mässan i Nacka under vecka 39 och 40 är en mycket attraktiv tilldragelse för såväl besökare som utställare.

Första fotot då vi nyss öppnat kl 12 på torsdagen. Här med Pejje och Madde som ännu inte hunnit klä om inför anstormningen.
img_3944

Här nedan har vi från vänster: Klicka på bilden för att förstora.
Runa Small Batch Gin 43%, Runa Old School Yellow Gin 43%, Runa Vodka Dark Label 37,5%, Runa Vodka Silver 37,5%, Runa Vodka 43%. Runa har vidare delägarskap och samarbete med Nobel Selected Rom och Facil Punch. Här ser vi i ordning Nobel selected dark Rom 50%, Facil Punsch 26% och Nobel Selected Caribbean Rom 37,5%. ”Klicka” på bilden för att förstora den.

img_3950

Runas produkter är ekologsikt framställda av svenska produkter. Runas vodka görs/tappas i Mariefred medan Runas gin produceras i Mockfjärd. Runa Vodka Silver är baserad på råg medan de andra gjorda på vete. Det speciella med Runa Old School Yellow Gin är att vi försökt fånga alla skogens dofter och smaker, således är den t.ex. lagrad på eneträ.

En kul idé är att göra sin egen kaffekask. Vodkan sugs in och blandas då kaffet bryggs.
img_3954

Runa erbjöd en fin T-shirt till den som beställde en av Runas egna produkter. Man kunde också köpa minst tre aktier och få en tröja. många valde fyra B-aktier för en tusenlapp, men somliga handlade för mer än 10.000 kronor. Här ser vi en ny och glad aktieägare. Totalt finns nu cirka 3300 skilda ägare.

img_3962

Förutom oräkneliga externa besökare kom också nyfikna utställare för att smaka.

Sista lördagen togs detta gruppfoto av oss fem som hjälpt till under flera dagar:
img_4034

Avslutningsvis kan nämnas att Facils Punsch har serverats på Nobelfesten under de senaste fem åren. Den uppskattades också av många studenter som har sina ärtor- och punsch-övningar, vanligen torsdagskvällar. Jag har ju själv varit teknolog i Linköping.

Förslag, blanda din egen nubbe:
1 del Old School Yellow Gin + 4 delar Runa Vodka Silver. Perfekt!

Mycket finns att läsa på www.runavodka.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *