Sammanfattning av brott

Följande brott kan beskrivas med ett enda ord …

– Olaga anstiftan till mord, grovt vållande till annans död, invalidisering och vållande av kroppsskada pga hasard och  uppsåtlig förändring av de naturliga förutsättningar som krävs för överlevnad.
– Olaga diskriminering av dem som hellre kör på rena säkra vägar än på skitiga trafikfarliga vägar.
– Olaga mobbing av alla friska medmänniskor som mår dåligt av den kränkande doseringen.
– Olaga livskvalitetsstympning av anhöriga till dem som dör, skadas eller invalidiseras genom trafikskador orsakade av den kemiska krigföringen.
– Olaga hets mot folkgrupp, dvs hets mot alla ansvarsfulla, friska, intelligenta och kompetenta medborgare som vet att diktaturfasoner är absolut fel.
– Olaga ekonomisk svindel, olaga ekonomiskt samhällssabotage mot det svenska samfundet mot infrastruktur och realkapital m.m.
– Grov allmänfarlig ödeläggelse, som på Tranarpsbron.
– Sabotage mot biologisk och upplevd miljö.
– Terrorism.
…nämligen ordet: VÄGSALTNING
Det ska nu bli intressant att se om ansvariga Madelene Falk på Trafikverket, Demokratins Diktatur i Borlänges Dårhus, i likhet med Jan Pettersson, saboterar sina egenintressen, underhåll av infrastruktur, eller om hon har fler hjärnceller, än Pettersson hade?
En söt kvinna som planeringschef. Ska vi ha medlidande med och börja tycka synd om Trafikverket? Hoppas verket genom Madelene kan börja hålla sig till det som är sant då nu Jan är borta.

En söt kvinna som planeringschef. Ska vi ha medlidande med och börja tycka synd om Trafikverket? Hoppas verket genom Madelene kan börja hålla sig till det som är sant då nu Jan är borta.

Vägsaltning är ett uppsåt att sabotera samhälle och trafiksäkerhet

En av Trafikverkets marodörer och bödlar… En satans utsände borde man hävda!

Bengt Jonasson
Civilingenjör utan gränser
08-50010220

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *