45 sek med Lars Ohly & 30 sek med Markoolio

By | januari 17, 2014

Vid Tjärhovsplan, 2013-12-30, hade jag att ta bussen, som visade sig vara röd, ned till Slussen. Vid hållplatsen, klockan 12.20, väntade ingen mindre än förre VP-ledaren Ohly. Hej, sa jag. Vi måste förbjuda all saltning på våra vägar! Du är ju politiker och har ett ansvar. Vägsaltning är sabotage mot trafiksäkerhet. Just då stannade bussen och Ohly gick snabbt före, men hann svara: ”Vänd dig till dem som har ansvar och vilka jobbar med frågan”.
Ohly satte sig långt bak med ryggen i färdriktningen och med en äldre dam mitt emot. Jag fortsatte med att vägsaltningen är också en miljöfråga som väl partiet värnar om. ”Jag har faktiskt ledigt nu” försökte Ohly slingra sig med. Jag har också ledigt, svarade jag, men jag tar ändå mitt samhällsansvar. Så fortsatte jag… Ni är rätt så roliga du och Hägglund när ni skojar om att byte roller vid intervjuer och debatter. Då drog Ohly lite på munnen och visade viss uppskattning. Avslutningsvis tipsade jag om www.absolutvetande.se, för nu var det dax att kliva av vid Slussen.

Inte längre kommunist, bara vänsterpartist. Alla går mot mitten i vårt urlakade samhälle.

Inte längre kommunist, bara vänsterpartist. Alla går mot mitten i vårt urlakade samhälle.


2014-01-07 gick jag under lunchen längs Folkungagatan. Cirka 12.15 då jag just skulle passera Ivons frisörsalong, observerade jag en nyklippt profil, vid namn Markoolio, på väg att lämna salongen. Jag avvaktade mindre än en halv minut. Hej! Sa jag direkt. Du som är kändis kan väl hjälpa till med att protestera mot vägsaltning. Vägsalt är ju sabotage mot såväl trafiksäkerhet som samhällsekonomi och miljö. Trafikanterna luras av saltningen som ger en falsk trygghet. Men ibland blir det halare och saltningen leder till hazard på vägarna. Jag ville inte uppehålla Markoolio mer än nödvändigt, om än vi lugnt strosade väster ut i riktning mot Medborgarplatsen. Så jag avslutade med att tipsa om min hemsida: www.absolutvetande.se varvid Markoolio sken upp, vände också tummen upp och utbrast: ”Absolut vetande!”
En mycket sympatisk och trevlig kille som ökar det svenska folkets livskvalitet och välbefinnande.

En mycket sympatisk och trevlig kille som ökar det svenska folkets livskvalitet och välbefinnande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *