Lite golf från december till mars

Trevligt med golfresa över nyår och inledningen av januari.

Novo Sancti Petri har jag besökt två ggr tidigare med HaningeStrand, nu med Singelgolf och Leffe i samarbete med Easton Golf.

Här ska Leffe slå ut på Centro hål 10 par 3.

Trevligt med Nyårsafton med mingel, fria drinkar god mat och och dans.

Från green nummer 6 på MAR Y PINOS eller på väg mot hål 7 har man utsikt över Atlanten.

En annan fin och vacker bana var Alferino.

Här blev jag till och med själv fotograferad. Till höger i bilen sitter Svante Stocks.

Jag är ingen jättebra golfare men ibland kan det gå bra och i lag blir man starkare. Här fick vi silvermedalj i 4-boll. Från vänster Glen Adolfsson, Rosie Lundblad och Ulf Hallenius. Fixade också silver i 2-dagars matchspel som också var fyramannalag alltså tillsammans med Ulf Hallenius, Peter Norberg samt musikerna Gary & Walle som spelade varsin dag. Jag vann mot Marianne Wilson och delade med Alice Ekeberg.

I mars blev det så resa med HaningeStrand till Costa Ballena. Som omväxling flyg till Sevilla istället för Malaga. En mycket trögare flygplats. Segt att få ut bagage. Middag efter 22 men man höll öppet till 22.30 för vår skull.

Från mitt rum, ganska långt från reception och matsal hade jag utsikt mot banan. Närmast hål 1 på Los Ficus. I bakgrunden kan man nätt och jämt skönja klubbhuset.

Ganska varmt på banan, som mest 26-28 grader. Inte konstigt om man ser lite hängig ut. Bild av Leif T. Larsson. Åter mot apstadiet.

Efter sista rundan blev vi fotograferade, min syssling Göran, kompis Svante och jag själv.

Det togs också sista dagen en gruppbild med avsikt att föreviga samtliga deltagare. Liggande våra proffs Rikard och Borken.

Eftersom vi hade sen hemresa valde vi att efter utcheckning ta en promenad till Atlanten. Från vänster Sebastian Näslund, Per Mårdbrant, Svante Söderström rygg, Jan Näslund, Leif T. Larsson och så till sist Göran Oleskog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *