Förslag till ny grundlag

By | januari 28, 2018

Det bör skrivas in i svensk grundlag att en riksdagsman ska vara kompetent. Nu existerar inga sådana självklara krav.

Det innebär dock inte att samtliga av dagens svenska riksdagsmän är 100-procentigt kompetensbefriade. Det kan finnas undantag som t.ex. Richard Jumshof eller Paula Bieler men också Jan Björklund, lyckas till och från med att lysa upp tillvaron för oss förolämpade skattebetalare.

Därutöver bör det finnas ett omdöme beträffande utseende avseende nyckelpersoner. Är man ful bör man inte utses till minister. Motsats till ful kan vara Annika Strandhäll och Åsa Regner vilka båda är attraktiva över snittet. Bieler är också en mycket attraktiv kvinna.

Motsvarande förhållningssätt bör också gälla generaldirektörer vilka ju tillsätts av ministrar, fula eller ofula.

GD på Trafikverket 2015-09-01

Lena Erixon, t.ex. uppfattar jag som begränsat attraktiv, ja objektivt betraktat vara avtändande till cirka 100 procent. Jag, personligen, blir impotent under cirka, eller drygt, tre veckor när Erixon figurerat i media.

Att vara högst betald generaldirektör och enbart skadlig för folket är en förolämpning av alla oss svenska medborgare inklusive muslimer! Hur kan man bygga en bro i Sundsvall som rostar? Jo, Trafikverkets huvuduppgifter är ju att terrorisera oss människor samt att förskingra allmänna medel, att konfiskera och slarva bort våra skattepengar.

Men Erixon är inte ensam. Margot Wallström uppskattar jag som 95 procent avtändande, ej heller hon under fattigdomsgräns.

Men baserat på min dagsfärska uppdatering utser jag Birgitta Olsson, på 110 procent, vår just nu mest avtändande.

Vad har jag gjort för ont för att födas till en svensk medborgare?!

Med vänlig hälsning,
Bengt Jonasson
070-6605447
Vi som bor på Dalarö lyssnar på
Skärgårdsradion – 90,2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *