Friskare, starkare och vackrare – Varför inte?

By | februari 8, 2016

Om några år kommer hela det svenska folket vara medvetet om betydelsen av REDOX SIGNALMOLEKYLER. Alla kommer att känna till ASEA, det antagligen viktigaste framsteget för hälsa sedan penicillinet kom till användning.

Det har under det senaste året varit flera evenemang i Stockholm då det informerats om viken av denna kroppsegna molekyl som hjälper oss till friska celler. Varje detalj i vår kropp består ju av enbart celler. En frisk kropp är alltså friska celler.

Justin Wilson hälsades välkommen klockan 11 på Scandic Klara i Stockholm.

Wilson är en trevlig prick som varit hög chef i Europa men nu flyttar tillbaka till USA. Han föreläste underhållande om historien bakom ASEA och värdet av produkterna, drycken ASEA och gelen för utvärtes bruk, RENU 28.

image

Enligt Reidun Böhn, Norge, som föreläste 2015-11-21 är det viktigt att kroppen är i balans avseende pH. Vår vanligen dagliga konsumtion av mat och dryck resultera i att vi blir lite för sura. Helst ska vi bara äta grönsaker och liknande. Det finns ett litet intervall som vårt pH ska ligga inom. Reidun menar att 7,365 är idealiskt. Det lär ha konstaterats att ASEA hjälper kroppen att ligga rätt även om vi inte äter idealisk kost.

image

Det har skrivits mer än 10 000 artiklar i medicinska tidskrifter om vikten av Redox Signalmolekyler, RS, och att dessa molekyler är involverade i samtliga funktioner i kroppen. Ingen hade dock trott att de gick att skapa utanför den levande cellen. RS är inte en medicin, inte en vitamin, inte en antioxidant, inte en fiber, inte ett födoämne. RS konkurrerar inte med någon produkt man kan stoppa i sig. RS är kroppsegen och hjälper kroppen att klara sig själv.

image

 

Ett problem för oss alla är att åldrandet utgör ett hot i så motto att produktionen av RS minskar med åren. Det vi kan konstatera är att små skador tar längre tid att läka. Vi får svårare att mota bort sjukdomar. Man kan bli längre sjuk i simpla åkommor som förkylning/influensa. Men vi kan också drabbas av mer typisk åldersrelaterade sjukdomar som Alzheimers, Parkinsons och i vissa fall cancer.

image

Oberoende laboratorier har studerat och utrett de positiva konsekvenserna av Renu 28.

image

 

Här ett par fotografier visande förändringar i huden. Före och efter behandling.

image

Idrottsmän når framgångar. Bättre uthållighet och snabbare återhämtning. Också amatörer upplever positiva resultat och då utan träningsvärk.

image

Avslutar med en bild på grundaren, Verdis Norton.

image

Vill du träffa några av oss användare på nätet? Varje tisdag kl 18.30 har vi möte.

1) Gå in på: www.zoom.us

2) Välj: Join a meeting

3) Ange kod: 301 802 3822

Bengt Jonasson

08-500 102 20, 070-600 54 47

absolut.vetande@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *