NMR eller socialdemokrati …

By | oktober 5, 2018
  1. …jag lämnar frågan obesvarad.

Läste i Metro en artikel om NMR vilka framställs som en gnutta provokativa. Inte ett dugg konstigt. Vi har ju under decennier hjärntvättas av sossarna att vi har det bra i Svärje, ett påhitt eftersom vi slapp kriget och erhöll ett försprång. Allt detta har effektivt, genom ineffektivitet, utraderats.

NMR har enligt Metro ett antal knäppa idéer vilka aldrig kommer att bli verklighet. Jag kan tänka mig att NMR är lite less på etablissemanget i vilket inget händer förutom redovisning av kulturprofilism, avvikande sexualitet och meetoism,

NMR är förmodligen lite av hobbyverksamhet, lite som medeltidsveckan i Visby. NMR vill helt enkelt förgylla vardagen med lite glädje och framtidstro, om än det mesta är trams.

NMR har dock rätt i en viktig fråga, återinförandet av dödsstraffet.

Det innebär flera fördelar:

1. En presumtiv brottsling kan komma att tänka en gång till. Vill jag ha eget rum med TV, säng, utbildning och gratis näringsrik mat eller föredrar jag att min lekamen blir till biogas.

2. Sveriges människokränkande domstolsparasiter måste skärpa sig. De kan inte döma mördare likt Rahman, Linna eller kanske Teittinen till döden för att senare konstatera att man dömt inkompetent, slarvigt och godtyckligt. Sveriges nuvarande skitdumstolar måste uppvisa kompetens, inte endast utgöra kränkande hål för våra skattepengar.

3. Vi kan bli kvitt Sveriges mest omfattande och utpräglade brottslingar och samhällssabotörer likt Ingemar Skogö, Gunnar Malm och Lena Erixon samt dess oräkneliga medbrottslingar likt åklagare Bengt Lund, Johannes Gehlin och Frida Rylander, domstolssvin som Staffan Lind (Svea Sthlm) Axel Petersson (Sthlm tingsrätt), Anders Eka och Anna Skarhed (HD) och några dussin till i vår rättslösa svenska diktatur!

Vad har jag gjort för ont för att födas till en svensk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *