Veckans HAT-PRAT

By | augusti 1, 2014

Detta är ett nytt inslag under Absolut Vetande med mål och syfte att berika våra liv och att utveckla vår diktatur, eller vårt samhälle, som vissa fritt uppfattar verkligheten.
Veckans hatobjekt utgörs av Anders Ygeman, ordförande i Trafikutskottet.

Du förföljer oss människor, Anders Ygeman. Du skäms väl... du socialdemokratiske maktmissbrukare.

Du förföljer oss människor, Anders Ygeman. Du skäms väl… du socialdemokratiske maktmissbrukare.

1. Ygeman har av allt att döma inte lyft ett finger för att förbjuda diktaturens grövsta brott mot mänskligheten. Möjligen är han i samma Facebook och i samma socialdemokratiska maffia som Ingemar Skogö och Gunnar Malm. Sossar har ju aldrig prioriterat människor eller medmänniskor. Sossar föredrar makten över oss som arbetar och utvecklar samhället.
2. Ygeman är dessutom hatad eftersom han förbjudit mobiltelefonanvändning för oss som är perfekta biltrafikanter. Det faktum att Ygeman inte kan köra bil innebär ju inte per definition att hans roll, bekostad av allmänna medel, utgör att livskvalitetsstympa oss andra som har överkapacitet i våra hjärnor samt tar ett hundraprocentigt ansvar för trafiksäkerheten, något som Ygeman, med begränsad hjärnkapacitet, innanför sitt socialdemokratiska skallkranie, inte kommer i närheten av.
Vägsaltning är ett uppsåt att sabotera samhälle och trafiksäkerhet

En av Trafikverkets marodörer och bödlar… En satans utsände borde man hävda!

Dekalen VÄGSALT DÖDAR som jag lät trycka upp för mer än 30 år sedan talar sitt tydliga språk. Självklart har jag Vägverket kulörer. Det är en varningsskylt. Kör inte på saltade vägar!

Dekalen VÄGSALT DÖDAR som jag lät trycka upp för mer än 30 år sedan talar sitt tydliga språk. Självklart har jag Vägverket kulörer. Det är en varningsskylt. Kör inte på saltade vägar!


Bengt Jonasson
Civilingenjör utan gränser
08-50010220

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *