Terrorism sedan 1960-talet, vad jag minns

By | december 13, 2015

Sveriges ministrar, generaldirektörer och myndigheter synes ha noll koll på vad som är viktigt för Sverige och för det svenska folket. Er inkompetens utgör ett hot mot det svenska samhället. Ni har väl aldrig gjort ett ärligt handtag, kan jag tänka?!

Det krävs ju ingen kompetens för att bli riksdagsman, därmed inte heller att bli minister. Generaldirektörer är politiskt tillsatta, ett köpslående mellan blocken. Inte konstigt att Sverige har en usel levnadsstandard och en underminerad välfärd efter decennier av sabotage.

Merparten av Sveriges generaldirektörer och ministrar utgör, genom sin hjärnbrist, ett hot mot det svenska folket och mot vår välfärd. Ge mig en anledning till att vi civilingenjörer som arbetar, utvecklar och försörjer vårt samhälle ska tvingas att släpa på såna skithögar som ni.

Här ett exempel på det jävelskap och den terrorism vi MÄNNISKOR utsätts för. Vad har jag gjort för ont för att födas till en svensk medborgare, till det svenska skitsamhället?!

Satans utsände från Trafikverket:

Vägsaltning är ett uppsåt att sabotera samhälle och trafiksäkerhet

En av Trafikverkets marodörer och bödlar… En satans utsände borde man hävda!

En annan känd terrorist, mördare och våldsverkare!

Ett alternativ till Ingemar Skogö, Sadam Hussein, Gunnar Malm, Bashar al-Assad eller Lena Erixon

Ett alternativ till Ingemar Skogö, Sadam Hussein, Gunnar Malm, Bashar al-Assad eller Lena Erixon

Om jag hette Lena Erixon skulle jag allvarligt överväga att ta mig av daga, baserat på min övertygelse om att vara mer värd död än levande. För vid liv torde Erixon ju ha ett negativt värde, ett negativt samhällsvärde, ett värde som kan komma att klättra ända upp till noll då andningsuppehållet infaller. Tänk, Erixon, vilken framgång, vilken lycka, att äntligen få noll i värde, efter att tidigare alltid ha legat på minus!

När jag ser en bild, ett porträtt, av Lena Erixon, blir jag avtänd, ja rent av impotent, under minst tre veckor. Fy för socialdemokratiska kostnadsställen, neutrum, hål för våra skattepengar tillika månatliga understödsobjekt eller fas-3-projekt. Det är inte mitt fel att jag är född svensk. Kan jag ändå få leva ett anständigt liv utan myndighetsterrorism?

Med vänlig hälsning,

Bengt Jonasson
Tvärsäkerhetsanalytiker på tankesmedjan
ABSOLUT VETANDE
070-6605447, 08-50010220
Informerar, utbildar, läxar upp och tillrättavisar.
Expert på poliser, åklagare, generaldirektörer, ministrar och liknande månatliga understödsobjekt.
www.absolutvetande.se

3 thoughts on “Terrorism sedan 1960-talet, vad jag minns

 1. saltonroads.kills@gmail.com Post author

  Nej, jag är till hundra procent fullständigt frisk. Men jag formulerar mig lite vasst för att få läsare/medborgare att vakna. Jag har studerat och klagat på vägsaltningen sedan 1970. Ingen i vårt undermåliga samhälle är mer expert på vägsaltning än jag. Det har aldrig kunnat påvisas någon som helst trafiksäkerhetsnytta ej heller någon samhällsnytta med vägsalt. Men du är kanske hjärntvättad att lita på ministrar och myndigheter. Varför tror du att vi har tappat hela försprånget sedan andra världskriget? Svar: Det krävs ingen kompetens för att bli minister eller generaldirektör.

  Reply
 2. Nils Broman

  Vad har vägsaltet med allt och göra, och vad är det som är så farligt med vägsaltet egentligen? Du förklarar aldrig utförligt varför. Kom med fakta istället, lallare 😀

  Reply
  1. saltonroads.kills@gmail.com Post author

   Jo, Nils, ibland blir det halkigare av vägsalt. Vidare blir underlaget svårare att bedöma. Den omfattande saltningen hindrar trafikanter från att lära sig hantera sitt fordon. Man blir då sämre på att bemästra situationer då det trots allt är halt.
   Saltningen är civilisationens mest omfattande brottslighet och kan liknas vid Hitlers gasning av judar och romer.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *