Städa hemma först – Adaktusson

Ni politiker synes befinna er i en bubbla, i en annan värld, en hycklerivärld, lång borta från verkligheten. Men för det mesta synes ni sakna nödvändig erfarenhet och kompetens. Ni har ju ingen riktig utbildning.

Att vara religiös, kristen eller präst, borgar inte för etik och moral. Mina tankar går till Helge Fossmo, för mord livstidsdömd pingstpastor.

Att vara religiös, kristen eller präst, borgar inte för etik och moral. Mina tankar går till Helge Fossmo, för mord livstidsdömd pingstpastor.

Men vem vet om Fossmo har mördat. Han kanske bara är dömd för säkerhets skull eller enligt rättsväsendets godtyckesprincip.
Ja, så har vi en envis journalist …men kommer han i närheten av en envis smålänning?

Hur kan du gnälla över brottslighet i EU när den mest utstuderade återfinns på hemmaplan. Eller vad sägs om Gunnar Malms anstiftan till mord genom vägsaltning.  Människovärde ... Ha, ha, ha! Det är väl knappast något som det svenska rättsväsendet stödjer!? Åklagare, tingsrättstöntar, hovrättshycklare och justitiegycklare tänker bara på sig själva.  Vad som är rätt och vad som gagnar Sverige och medborgarna, det svarar vi samhällsbärare, vi civilingenjörer för.

Hur kan du gnälla över brottslighet i EU när den mest utstuderade återfinns på hemmaplan. Eller vad sägs om Gunnar Malms anstiftan till mord genom vägsaltning.
Människovärde … Ha, ha, ha! Det är väl knappast något som det svenska rättsväsendet stödjer!? Åklagare, tingsrättstöntar, hovrättshycklare och justitiegycklare tänker bara på sig själva.
Vad som är rätt och vad som gagnar Sverige och medborgarna, det svarar vi samhällsbärare, vi civilingenjörer för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *