Inga riktiga ekonomer – fy, fy, fy!

By | januari 22, 2016

Antingen är ekonomer opålitliga i största allmänhet eller är det just dessa som avviker och sticker ut.

Tre ansvarslösa "ekonomer" ja rent av konfiskatörer och livskvalitetsstympare.

Tre ansvarslösa ”ekonomer” ja rent av konfiskatörer och livskvalitetsstympare.

Vilka är då de grövsta kränkningarna av oss människor? Här anges tre i topp:

1. Saltningar av våra allmänna, gemensamt ägda, vägar. Vägsaltning innebär flera månader av livskvalitetsstympning varje år. Saltningen utförs trots att ingen politiker, ingen minister, ingen generaldirektör eller någon annan ansvarig kunnat presentera motiv, samhällsnytta eller trafiksäkerhetsframgång. Vägsaltning utgör ett brott, ett kriminellt sabotage.

2. Fastighetsskatten i den form den var innan Göran Hägglund och Kristdemokraterna tog bort den, eller rättare sagt gjorde om den till en anständig nivå. Tidigare kunde man inte förutse sin framtid. Man visste inte om man kunde bo kvar eller om man hade något över till något roligt. Jag blir mest besviken på Bo Lundgren, tidigare moderatledare, HJÄRNSLÄPP!

3. Vårt godtyckliga och opålitliga rättsväsende. Åklagare är i maskopi med polisen och domstolarna är myndighetsjäviga. Kanske är det ett problem att vi slapp kriget. Hela det svenska samhället, utanför privat sektor, synes förslappat avseende vad som är rätt och vad som gagnar samhället. Det har gått så långt att domstolarna ser mellan fingrarna och i vissa fall stödjer brottslig verksamhet, i de fall brotten utförs av en myndighet eller ett statligt verk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *