Fredrik Reinfeldt – en ansvarslös statsminister

Men inte nog med det. Reinfeldt är ju dessutom inkompetent och utgör ett hot mot vårt samhälle eftersom han tillåter vägsaltning. Reinfeldt har därutöver förolämpat alla medborgare genom att tillsätta en ekonom som generaldirektör på Trafikverket, vilket ju huvudsakligen omfattar en teknisk verksamhet.

Det saltfria vägvalet är det enda anständiga, etiska och moraliska vägvalet.

Det saltfria vägvalet är det enda anständiga, etiska och moraliska vägvalet.


Om Borg förstod hur samhällssaboterande vägsaltningen är skulle han förbjuda vägsaltningen och använda de 30 miljarderna till nyttigheter, infrastruktur, skola, vård …
En trött och sliten  finansminister. Vägsaltning leder till dåligt samvete, sömnlösa nätter och tärande ångest. Borgs passivitet gör honom till medbrottsling.

En trött och sliten finansminister. Vägsaltning leder till dåligt samvete, sömnlösa nätter och tärande ångest. Borgs passivitet gör honom till medbrottsling.

Men tyvärr har Sverigesamfundet inget som helst krav på kompetens för den som ska bli riksdagsman. När mer än hälften av riksdagen är inkompetent stiftar den också idiotiska lagar, t.ex. Knivbrottslagen, 0,2 promillelagen eller nyligen Mobiltelefonförbudslagen. Inte konstigt att Sverige är ett U-land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *