Den svenska diktaturens hål för våra skattepengar – Trafikverket och dess vägsaltning

By | november 7, 2014

Hur många sjuksköterskelöner har du per månad, din skojare, Malm? Är det sex, sju eller åtta? Skäms och vet hut Malm att ta emot dessa sjuka mutor. Sjuksköterskor är ju samhället till gagn alltmedan du endast utgör ett månatligt understödsobjekt.

Du ser ut som om du ska spy. Men det är ju i så fall vi människor som ska spy över din existens, ditt månatliga understödsobjekt!

Du ser ut som om du ska spy. Men det är ju i så fall vi människor som ska spy över din existens, ditt månatliga understödsobjekt!


Varför förtjänar endast gotlänningar ett anständigt liv? Varför hatar du oss människor? Är det för att du utgör en utpräglad Trafikverksjävel?
Du har väl aldrig sett en bil eller en väg, Gunnar Malm. Du sitter väl bara och fiser på din Trafikverksrumpa utan att veta ett skit om vad som gagnar det svenska folket. Om det är så förträffligt med vägsalt, varför då diskriminera dem på Gotland som inte får vägsalt. Varför hotar och kränker du oss som arbetar, Malm?

Du har väl aldrig sett en bil eller en väg, Gunnar Malm. Du sitter väl bara och fiser på din Trafikverksrumpa utan att veta ett dugg om vad som gagnar det svenska folket. Om det är så förträffligt med vägsalt, varför då diskriminera dem på Gotland som inte får vägsalt. Varför hotar och kränker du oss som arbetar, Malm?


Göran Persson och Fredrik Reinfeldt har förolämpat hela det svenska folket genom att förordna dig och Skogö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *