Vad har Sverige i FN, i Säkerhetsrådet, att göra?

By | januari 10, 2017

Vi har ju noll koll på säkerhet och noll koll på mänskliga rättigheter …eftersom vi saltar våra vägar! All kemisk krigföring är kriminell!

Grundläggande mänskliga rättigheter är: ren luft, rent vatten och rena säkra vägar, alltså saltfria vägar

Det grundläggande problemet för Sverige är att det inte krävs någon kompetens att bli riksdagsman.  349 uppkomlingar har makt att sabotera våra liv, sabotera för oss som arbetat och utvecklat samhället, utvecklat Sverige.

De minst impopulära, de minst odugliga i riksdagen, får bilda regering. Men fortfarande behövs ingen kompetens för att styra Sverige. Nu vill svenska samhällsparasiter dessutom lägga näsan i blöt i FN. Vad har jag gjort för ont för att födas till en svensk medborgare?

Varför ska vi medborgare bekosta sossar som tycker det är roligt att valsa runt på Manhattan? Skäms ni kostnadsställen, ni månatliga understödsobjekt. Men man ska inte bara klaga. Peter Hultqvist verkar tämligen vederhäftig i debatt med Jan Björklund.

Så länge saltning av våra svenska vägar, medborgarnas vägar, fortgår är regeringen inkompetent, ansvarslös och brottslig, likt Trafikverket.

Gör rätt, upphör med den kemiska krigföringen mot oss vägtrafikanter.

Avslutningsvis vill jag påminna om det jag tidigare förklarat och informerat om:

Hitlers gasning av judar och romer har stora likheter med Borlängesyndikatets saltning av våra vägar.

1. Ett kemiskt medel

2. Applicerat på ett begränsat utrymme/område

3. Inget alternativ för de utsatta/medmänniskorna/offren

4. Döda brottsoffer, i bästa fall invalider eller bara kroppsskador

Av allt att döma utgör Trafikverket en avstjälpningsplats för kompetensbefriade kostnadsställen, månatliga understödsobjekt, hål för våra skattepengar vilka saknade kompetens eller ork att skaffa sig ett jobb. Ett typiskt Fas-3-projekt av dold arbetslöshet, så kallade samhällsparasiter. Fy!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *