Är du inte frisk Anders Eka

Om du tycker att en kamphund är mer värd än en pensionär.

Om du tycker att en kamphund är mer värd än en civilingenjör.

Om du tycker att en kamphund är mer värd än en människa.

Då är du knappast frisk i huvet, Anders ”Ynkrygg” Eka.

Du är inte ensam, Anders ”Ruben” Eka i det vänstervridna nätverket Hilda, att missbruka din makt mot oss som arbetar, utvecklar och försörjer vårt samhälle.


Du har sällskap av Axel Petersson på Stockholms Tingsrätt 2014, samt av tre sjuka terrorister på Svea Hovrätt.

Jag ska ha tillbaka min fina handgjorda holländska fällkniv som jag för cirka tio år sedan köpte på båtmässan i Älvsjö till det rabatterade priset 2000 kr, den kniv som tre snutar oskäligen stal från mig.

Jag ska också ha tillbaka mina sex lagligt förvärvade vapen vilka jag frivilligt lånade ut till Handenpolisen men inte fick tillbaka. T.ex. min Smith & Wesson .357 Magnum model 27, vilken de alltid försumliga och opålitliga snutarna glömde att provskjuta efter att sossen tillika samhällssabotören, Olof Palme blivit avrättad.

Istället för att som jag trodde, skrota beslagtagna vapen, har skojarna i Linköping, enligt Mathias Ståhle (072-8552043) på SvD, sålt vidare min i nyskick fina revolver till en vapenhandlare. Vad tycker du om det, Eka? Ska en myndighet tjäna pengar på mitt vapen. Nej, jag ska ha det tillbaka. Här är för övrigt min vapenlicens:

Du kanske inte förstår hur fel du har med ditt maktmissbruk, Eka. Det kan möjligen förklaras med att du aldrig bevisat dig besitta intelligens. Juridik är ju det simplaste man läsa postgymnasialt, det enklaste man kan plugga på universitet. Allt är ju självklart om man har ett fungerande samvete, något du synes sakna. Du är antagligen jävig och köpt av vänstern.

Du tycker det är okej om en socialdemokratisk generaldirektör gör sig skyldig till brott, till och med dödar medmänniskor, under den röda fanan. Samtidigt anser du att en blå whistle blower ska straffas.

Trots att jag är en perfekt medborgare, ett rättesnöre för hela det svenska folket och ett föredöme för varje medmänniska. Om alla var som jag skulle vi ha noll olyckor på våra vägar och noll brott i vårt samhälle.

Det är inget annat än diktaturfasoner ni ägnar er åt, Anders ”Putin” Eka, på demokratins hyckleri-diktatur betecknad HD (delmängd till ADHD). Skäms ni kostnadsställen, ni bidragstagare, ni månatliga understödsobjekt, ni hål för våra skattepengar, vilka antagligen aldrig utfört ett ärligt handtag.

Bengt Jonasson

Civilingenjör utan gränser, utvecklar samhället till allas välstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *