Sommarfest i Örebro med Don Gustavo Golf

Många golfare anlände redan på onsdagskvällen till pyttipanna och underhållning av Jonas Amcoff, specialist på Cornelis Vreeswijks låtar och visor. Stämningen i restaurangen var så hög att inspelning inte var meningsfull. Tack Gustav för vettiga priser på vin och öl.

Mätta på Pyttipanna m.m. samling i hotellvestibulen och baren för trivsam samvaro. Diana till vänster om Staffan var på jättegott humör. Klicka på bilden för att förstora.
image

Golftävlingen för de 37 fyrbollarna gick av stapeln med kanonstart kl 10.00 på Mosjö-banan. Min boll startade på hål 5 och avslutade således på hål 4. Vårt lag, Dalarö, var hopplockat med i övrigt damer från olika klubbar, Tant Drive, Tant Spoon och Tant Rescue. Utan särskild ordning eller prioritering hette de egentligen Ulla-Britt, Viola och Monica.

Bentes team startade också på hål 5 (par 3) och hålade innan vi slog ut. Här ses vi under slutet av torsdagens runda mellan hål 2 och 3. Från vänster: Viola, Ulla-Britt, Anders, Staffan, Monica, Birgit och Bente.
image


Efter middagen återsamlades vi för mingel, musikunderhållning och dans. Det blev en hel del rock och disco, men också gott om låtar för bugg och foxtrot. Bryan Marson är bra när han får komma till sin rätt.

Andra speldagen slapp vi de få regnstänk som stört under ett par hål under torsdagen. Vi hade tänkt att bättra oss under fredagen. Efter tre hål hade jag nio points. Men sedan gick det sämre och så för hela laget. Hål 5-9 gick på drygt 1,5 h och man kunde köpa sig den utmärkta hamburgaren för 50 kr. För övrigt var rundan odramatisk.

Efter drygt 5,5 h hålade vi klart. Jag stannade kvar för en bira på klubben. Satt till bords med det glada gänget med roliga gröna vikingatröjor. Det var ett muntert gäng, Jarlabanke, som hade med tre lag.

image

Som vanligt med Don Gustavo fick vi uppleva en omfattande prisutdelning. Vann gjorde de som som brukade vinna. Men som god tvåa kom Britts Dream Team. Grattis Britt, och tack för dansen senare under kvällen. Vårt lag, Dalarö, placerade sig bättre än Bentes, alltid något!

Middagen bestod liksom under gårdagen av två rätter, fisk och kött. Laxen var utbytt mot en gratäng på vit fisk med räkor, kanoon, medan kycklingen vuxit till wienersnitzel, båda med tillbehör.

Sedan brakade musiken och dansen lös. Brian Marston levererar alltid och därtill med välsång. Little Mike Watson är lika så en utmärkt underhållare och dansmusiker.

Tack Gustav och alla andra som gjorde dessa dagar till en upplevelse och till ett starkt minne. Nedan följer listan över lagen och deltagarna.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *