Med Rikard och HaningeStrand till La Sella

Leif och jag tog ett sent pendeltåg till Märsta och sedan buss till Arlanda Terminal 5. Vi checkade in i automaterna och taggade våra väskor och bagar. Sedan blev det varsin bautastor öl efter klockan 02 och väntan tills bagage drop öppnade.

Detta var min 5:e resa med HaningeStrand. Den första gick till Turkiet. Då deltog också Fredrik Lennmalm. Det var ett jättestort hotell. Det tog mig nästa tio minuter att gå till restaurangen. I gengäld låg mitt rum nära shoppen och hål 1. Senare blev det två resor på raken till Novo Sancti Petri och därefter Portugal, 2017.

Efter att näst sist fått nyckel till min svit knoppade jag in. Hade inte sovit något natten mellan fredagen och lördagen. Försov mig 30 minuter inför middagen och missade golfvärdens, Rasmus Åbergs, presentation. Men Leif berättade det viktigaste.

Första dagen ösregnade det. Vi inledde kl 10 således med genomgång av nya regler. Det var en föredömlig anpassning till rådande förhållanden. Jag avstod från förmiddagens yttre tjänst.

Vid pass kl 14.04, sista boll, var det dax. Nu regnade det måttligt. Jag hade hatt och regnjacka. Alltså OK att spela. Men det blev bara nio hål. Våthandsken var dyngsur och handen kall. Det var inte roligt längre. Ett par var dock uppmuntrande. Borken fortsatte med Christer och Jan.

På grund av hotellets brister som följd av ombyggnad erbjöds vi externa restaurangbesök. Vi samlades i club-baren.

Bussen avgick kl 20. Det blev språngmarsch genom regn till bussen.

Restaurangen ligger på piren utanför Denia centrum. Innanför piren och vågbrytaren ligger marinan.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *