38th Annual POWER Big Meet – Västerås

By | februari 4, 2016

Lämnade Askfatsvägen och Dalarö 04.30. Ville vara säker på att komma bland de två tusen första för att få en särskilt designad ”registreringsskylt. Här står jag i kö strax före klockan 07 inför infart till flygfältet.

image

Väl inne på fältet parkerar man på anvisad plats. Organisationen är väl fungerande. Tyvärr blåste det rejält vilket stör ljudinspelning. Men fördelen var att det inte blev så stekande hett.

Det finns mycket att handla, allt från bildelar till handböcker, vinylskivor, CD, hamburgare och här till och med lasso.

image

Medryckande musik spelas här och var och jag gjorde några köp, t.ex. av Rick Nelson, Johnny Carroll, Connie Francis och Johnny Guitar Watson. Ja det blev visst en Elvis’ Golden Records – Volume 1 också, ja och en skiva med ”Rare Rockability. Filmen nedan visar också lite kuriosa. Då avser jag inte ”tanterna”.

Den här killen, ”Fireball Steven”, som sålde både CD och vinyl är själv underhållare och har givit ut egna plattor med ”The Hayride Trio”..

image

 

Snart nog blir det dags för nya däck. Bra att veta var det är lämpligt att handla och knyta kontakter. Brukar nästan alltid gå upp en dimension under förutsättning att de passar på fälgarna som jag helst behåller i original. En smal vit sida passar bäst. Här visas en customfälg.

image

 

Skadar inte med med en glidare så att vi blir påminda om det härliga V8-ljudet. Den vita Cadillacen på slutet synes vara en -64, i mitt tycke det sista året med amerikansk skaparglädje. Sedan började det ”balla ur”. När jag skriver detta är det 4 februari 2016. Visst längtar vi till sommaren som allra mest en sådan här dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *