Stöld av tid …

Nedan mejl till Transportstyrelsen, VTI, Trafikverket, ministrar, riksdagsmän, myndigheter, nyckelpersoner (totalt 99 mejladresser).
Stöld av tid …
… från våra tidsbegränsade liv. Därutöver ökad risk för omkörningsolyckor.

Fins det någon på Transportstyrelsen eller VTI med tillräckligt många hjärnceller? Eller har kanske Thomas Eneroth? Trafikverket har återkommande uppvisat absolut inkompetens, är bara bra på paternalism och jävelskap, eller hur Charlotta?
På krokiga Dalarövägen med omfattande trafik med ständiga möten blir det praktisk taget omöjligt att köra om. Ska vi tvingas till att köra i 40 på 70-väg på grund av dessa bromsklossar?
Det är annorlunda med en bonde som kör ut från en åker och in på nästa några hundra meter bort. Men att tvingas till att krypa fram milavis är kränkande.
Somliga ska hinna till Ornö-färjan och tvingas till vådliga omkörningar. Fy!
Bengt Jonasson
⁦‪@AbsolutVett‬⁩
PÅMINNELSE!
Såna här fordon, mopeder på fyra hjul, ska inte ska inte framföras på vägar skyltade över 40 km/h. De ska alltså ej köras på 50-väg ej heller på 70-väg osv.
De utgör ett hinder för de berättigade vägtrafikanterna. Det gäller särskilt på kurviga vägar med många möten! pic.twitter.com/pGnhdtK5Na
2020-07-23 16:23