Till demokratins diktatur – Ulf Spång är ingen brottsling

By | januari 22, 2014

Det är för jävligt hur Ulf Spång trakasserats av rättslöshetsväsendet. Jag kan inte tro annat än att plitar på Skattemyndigheten och/eller åklagare är avundssjuka på dem som är framgångsrika i samhället. Personligen har jag dock enbart goda erfarenheter av Skattemyndigheten.

En riktig medmänniska, ett föredöme!

En riktig medmänniska, ett föredöme!

Under många år bodde jag granne med Ulf Spång på Tunnlandsvägen i Finspång. Vi hejade på varandra flera ggr per vecka och vi har grillat ihop. Det finns inte på kartan att Spång kan vara skyldig till någon ekonomisk brottslighet, trolöshet mot huvudman eller liknande. Må vara att verkligheten kom ifatt.
Jag deltog på Skandias årsstämma när Lars-Eric Peterson fick sparken. Jag känner dock inte Petersson, om än han har en fastighet på Dalarö, vilken erbjöd sig att jobba vidare gratis ett år ytterligare eller möjligen var det för en spänn.
Bra dock att EU läxade upp den svenska diktaturen, det svenska rättslöshetsväsendet, så att HD, vars justitieråd tycks sakna civilkurage, tvingades till plenum.
Det är också märkligt att Ola Ramstedt fick 18 månader efter att ha renoverat lägenheter för 17,6 miljoner. Då fanns ju värdet kvar i lägenheterna, vilket värde antagligen ökat bra. Samtidigt går generaldirektör Ingemar Skogö fortfarande lös, trots att han under sina sju år förmodligen saboterat för cirka 200 miljarder. Det är tydligen mest godtycke, hasard och hyckleri som produceras av svenska åklagare och domstolar. Vem har inte hört talas om Thomas Quick?
Jag ser med stor glädje fram mot att Ulf Spång får upprättelse, en sån fin människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *